maandag 27 mei 2013

Fairtrade taart!

Vandaag kregen we bezoek van Ingrid.  Ze kwam een heerlijke fairtrade chocoladetaart brengen naar onze klas.  Die taart was onze beloning voor het sparen van de vele fairtradelogo's vorig najaar.

Dat was smullen!

Kijk maar mee:


Een supergrote taart!

Om je vingers bij af te likken.

Wat een lekkere verrassing zeg!


Meer foto's vind je hier (klik).

3 opmerkingen:

 1. Moesten jullie nog eens in de zoete prijzen vallen, hier is mijn nummer....0496/28....
  Zo te zien viel de taart in de smaak!
  Proficiat fairtradeschatjes
  Groetjes
  mama Veroniek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor zover ik het goed heb gehoord, don't shoot me if I'm wrong, maar het schijnt dat men de actie zal herhalen dit najaar. Dus nu misschien al beginnen sparen???

  Alleen jammer dat men de papa weet te vinden als het om puntjes sparen gaat, als het tijd is om de taart op te eten, dan weet men papa niet te vinden....

  En ik die juist altijd op maandag zo'n trek heb in taart, en zeker als het chocoladetaart is, en nog meer als het Fair Trade chocoladetaart is,

  och belangrijker dan de taart is misschien dat jullie nu allemaal weten waar de cacao vandaan komt en dat het dorp van Max verder kan ontwikkelen en groeien door jullie deelname aan deze actie.

  Hip hip horei,

  Filip Deheegher


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Filip, dat klopt!
   Volgend jaar zou de actie zich richten op de fairtradebananen. De kinderen zullen de stickers moeten sparen die op die bananen kleven. Het sparen kan nu al beginnen ;-)

   Verwijderen